Apunta’t al curs PER i navega a les illes Balears i Canàries

Si amb l’entrada del Curs PNB t’hem convençut que ara és el millor moment per treure’t un títol de navegació però el que desitges és poder navegar a més distància de la costa, o fins i tot desitges poder realitzar navegacions interinsulars entre les illes Balears i les illes Canàries, la teva millor opció és treure’t el títol de Patró d’Embarcacions d’Esbarjo, el Curs PEE.

Els humans som així. Si una cosa ens agrada, si una activitat ens apassiona, mai en tenim prou! Per això, si t’agrada el mar i navegar és la teva il·lusió, no esperis més i demanan’s informació per poder començar amb la teva formació.

Curs teòric PEE

El curs teòric PEE té una durada de 18 hores, que pots cursar de manera fraccionada en 6 classes de 3 hores, o bé fer un intensiu de 2 dies amb 9 hores de classe. T’oferim classes individuals i en grup, una atenció personalitzada permanentment via correu electrònic i tots els materials necessàris per a la realització del curs.

Pràctiques PEE

Pràctiques de motor: són pràctiques de seguretat i navegació homologades per la Generalitat, per tant no cal que t’examinis! Tenen una durada de 16 hores i inclouen navegació dïurna i nocturna.

Pràctiques de ràdio: utilització del sistema de ràdio que tenim a bord de l’embarcació. Tenen durada de 2 hores.

Pràctiques de vela: són necessàries per poder llogar o comprar una embarcació de vela. Tenen una durada de 20 hores.

Aquest estiu no renunciis a fer el que més t’agrada. Aconsegueix el títol i surt a navegar com sempre has somiat!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *