Vistes espectaculars a les nostres sortides de navegació i pràctiques de vela, motor i ràdio

Avui us portem algunes de les fotografies que hem tret entre nosaltres i els nostres alumnes de pràctiques de patró o capità de iot de les sortides que hem fet de navegació i pràctiques.

Com podeu comprovar, es poden veure coses meravelloses sobre d’un veler. El mar convida a la reflexió, a la relaxació ia la contemplació i més quan les vistes que tens són tan boniques com les que us ensenyarem avui.

En nombroses ocasions la tripulació dels nostres velers ens hem quedat embadalits mirant un capvespre, o bé jugant amb els dofins. És una experiència que recomanem a tothom!

Escuela Nàutica Gènova - Atardecer en el mar, vistas desde un velero

Escola Nàutica Gènova – Capvespre al mar, vistes des d’un veler
Vistes d’un preciós capvespre des d’un veler. La mar calmada, taronges, blaus …

Escuela Nàutica Gènova - atardecer desde un velero

Un altre capvespre des d’un veler, un moment de relax per gaudir.

Escuela Nàutica Gènova - delfines en el Mediterraneo

En la Ruta de la Sal es muy frecuente encontrarse con delfines por el camino. Este año nos acompañaron un trozo del trayecto.

Escuela Nàutica Gènova - Menorca desde el mar

A Menorca, vistes espectaculars!

Si voleu gaudir amb nosaltres d’aquestes magnífiques vistes i moltes més podeu realitzar les pràctiques de navegació amb nosaltres o bé apuntar-vos a sortides programades o regates. Tenim sortides per a grups d’amics, famílies, per a singles o bé per a pràctiques de perfeccionament o vela.

A banda, si ja tens un títol i vols navegar al teu ritme pots llogar un veler a Tot Charter i sortir a navegar amb la teva família i amics.

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *