Newsletter Escola Nàutica Gènova – Cursos nàutics a Terrassa i Barcelona

Escola Nàutica Gènova - Ofertas verano

Us presentem la newsletter del mes de juliol de l’Escola Nàutica Gènova. Ara que ve la calor tothom té més al cap el món de la nàutica i la navegació. És per això que des de Nàutica Gènova hem creat dos cursos nàutics intensius de juliol per què tothom que vagi a última hora pugui apuntar-se i treure’s un títol PNB o PER.

Cursos nàutica: PNB intensiu i PER intensiu

Presentem el curs intensiu de PNB a Barcelona i el curs intensiu de PER a Barcelona. Són a principis de mes i són ideals per aprendre el temari de manera ràpida. Això sí, sempre amb la qualitat de formació que ofereix l’Escola Nàutica Gènova.

PER a bord Barcelona

Queden poques places per realitzar el PER a bord aquest setembre. Una setmana navegant i aprenent en un entorn incomparable.

Submarinisme

Com que volem apropar el mar a tothom, una altra manera de gaudir-ne és fent submarinisme. El submarinisme és un esport que enganxa! Oferim batejos, Open Water Diver, Advanced Open Water Diver, EFR, Resque i Divemaster.

Ofertes lloguer de velers

Encara queden dies lliures per llogar un veler Tot Charter aquest estiu!! Mireu les dates i agafeu-ho ja per no quedar-vos sense!!

Sortides de cap de setmana amb veler

Ara que el bon temps ja és aquí, us proposem un pla diferent per un cap de setmana. Llogueu un veler amb amics i doneu una volta per la costa de Barcelona o pujeu més cap a la Costa Brava.

Pels que no estigueu subscrits a la nostra newsletter, la podeu veure aquí: Newsletter juliol – Escola Nàutica Gènova  i si us hi voleu subscriure per rebre-la cada mes, al bloc tenim un apartat on fer-ho i en la propera pàgina web també ho podreu fer molt fàcilment!!

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *