Actualizades les xifres de matriculació d’embarcacions

A finals d’agost actualitzem aquest bloc parlant de la tendència a l’alça en les matriculacions d’embarcacions. Recentment s’han publicat dades de nou, que reafirmen aquesta tendència positiva en el nombre de matriculacions.

Titulaciones náuticas

Està de moda tenir un vaixell?

Les dades del setembre passat confirmen que les matriculacions d’embarcacions d’esbarjo han crescut un 10,5% fins a setembre, acumulant 2 temporades seguides de creixement. Entre gener i setembre de 2015 s’han matriculat 4.150 embarcacions a Espanya, quan el mateix període de l’any passat les matriculacions van ascendir a 3.756. Les províncies que més vendes d’embarcacions registren són Balears, Madrid i Barcelona, sent Catalunya la comunitat autònoma on es registren les millors xifres.

Així mateix, el lloguer d’embarcacions també està guanyant terreny segons ANEN, i fins al setembre s’ha registrat un creixement del 37,40%.

Apunta’t a la tendència

Libro PNBEstà clar que alguna cosa està passant, i és que els que naveguen un cop difícilment poden deixar la seva afició de costat. Des Nàutica Gènova us animem a sortir a navegar, i per això tenim els millors preus en cursos nàutics. Treure’t un títol nàutic t’obre moltes portes i et permet gaudir del mar com mai abans ho has fet. Fes una ullada als nostres cursos nàutics i demana’ns tota la informació necessària per convertir-te en patró de navegació.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *