Aplicacions nàutiques per a reservar el teu amarrador

Les aplicacions nàutiques cada cop tenen més funcions pràctiques per als navegants. Les últimes que hem provat tenen a veure amb la reserva d’amarradors. Existeix l’aplicació i també una web que permet reservar amarradors en qualsevol port en temps reial. Donem un cop d’ull!

Navily: aplicació nàutica

Navily és el nom d’aquesta pràctica aplicació, disponible per Apple y Android. Amb aquesta aplicació podràs reservar el teu amarrador sense intermediaris. Mitjançant el servei de localització podràs buscar al mapa els ports més propers a la teva posició. Al fer clic sobre els ports disponibles ens mostrarà les dades més importants de cadascun d’ells. A aquesta fitxa apareixerà la informació de contacte i tota una sèrie de dades tècniques i pràctiques, com preus, serveis, equipaments, fotografies i dades d’interès turístic de la zona.

aplicaciones náuticas

Un cop decidit el port, només haurem d’indicar el dia d’arribada i les nits que necessitarem. En menys d’un dia tindràs confirmada la sol·licitud per part del port corresponent. A més, també podem enviar diferents sol·licituds per assegurar-nos de tenir amarrador. Quan al port ens confirmi la sol·licitud, la resta se cancel·larà automàticament.

Com veieu, és una aplicació molt senzilla que ofereix un servei que pot ser utilitzat pel navegant en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. A més, també podem publicar les nostres fotos, deixar comentaris i recomanacions, etc.

IAmarre: versió web

Si preferiu fer les reserves a una pàgina web, podeu fer servir iAmarre. És la primera web espanyola de reserva online d’amarradors en temps reial que compta amb guies molt completes amb informació dels ports sense necessitat de descarregar-se una aplicació. Mitjançant la web, l’usuari pot reservar en temps reial l’amarrador al port que l’interessi. Per reservar s’ha de fer servir el buscador que ens mostrarà els ports disponibles. Després seleccionem el port i tramitem la reserva online.

A més del servei de reserves, la web també ofereix participar en una comunitat nàutica perquè ports i usuaris estiguin connectats.

aplicaciones náuticas

 Si t’interessen les aplicacions nàutiques, pots rellegir aquest post on et fem una selecció de les apps més útils per als navegants (aplicacions meteorològiques, cartografia i altres utilitats). També et recomanem que llitges la secció de Vocabulari Nàutic.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *