Aprofita l’estiu amb Escola Nàutica Gènova!

Alguns de vosaltres ja l’haureu rebut al vostre correu, els altres us podeu subscriure a la nostra newsletter properament! La newsletter del mes de juny portava les dates dels cursos de Patró de Navegació Bàsica, Patró d’Embarcacions d’Esbarjo i Patró de iot d’aquest mes de juny, tant a Barcelona com a Terrassa.

També podreu trobar els preus per llogar un veler Hanse de Tot Charter aquest estiu. La veritat és que de l’Artic no queden moltes dates així que si esteu interessats corred! De l’Índic queden més dies per gaudir-aquest estiu!

A banda, els que ja conegueu la nostra newsletter, fa dos mesos vam incorporar una petita secció de notícies o actualitat nàutica. Hi comptem curiositats relacionades amb el món de la navegació i la nàutica, esdeveniments, trofeus, etc.

Aquest mes parlem d’un nou sistema que han instal · lat al Pont del Petroli, a Badalona, que servirà per mesurar el vent al mar. Proporcionarà prediccions de vents, corrents marítims i onatge a curt i llarg termini. El projecte es diu Neptune.

També fèiem referència al Trofeu Godó de vela, que el Quantum Racing va ser el guanyador.

Si voleu fer una ullada a la newsletter, us deixem amb l’enllaç: Newsletter de Notícies Nàutica Gènova juny

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *