Aquest estiu 2014 deixa un balanç positiu al sector nàutic

Durant els mesos de juny, juliol i agost el mercat de les embarcacions d’esbarjo mostra un increment mitjà del 9,5%, que juntament amb el pic estacional de juny, d’un 28,9%, deixa un balanç positiu amb un creixement mitjà del 15,9% en relació al mateix període de l’any passat.

Si l’estiu 2013 es van matricular 3.104 embarcacions d’esbarjo, aquest any se n’han matriculat 412 mes, amb un total de 3.516 embarcacions d’esbarjo matriculades aquest estiu 2014.

El mercat del lloguer d’embarcacions destaca amb un creixement del 62,68% amb el que portem d’any, 131 matriculacions mes que el mateix període de l’any passat.

Així doncs, el mercat d’embarcacions d’esbarjo a Espanya supera la temporada d’estiu amb xifres positives, situació que no es vivia des de l’any 2007 i, per tant, notícia molt ben rebuda pel sector.

cifras-sector-náutico-veranoL’Informe del Mercat d’Embarcacions d’Esbarjo gener-agost 2014, editat per l’Associació Nacional d’Empreses Nàutiques a partir de la informació facilitada per la Direcció General de la Marina Mercant, ha facilitat moltes dades que podeu consultar a la web d’ANEN (Associació Nacional d’Empreses Nàutiques). D’entre totes les dades destaquem que la província de Barcelona se situa en segon lloc (després de les Illes Balears) amb l’11,75% del mercat, i incrementant les seves matriculacions en un 29,47%.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *