Barcelona, la nova seu mundial del lloguer de iots

Barcelona és la ciutat elegida per a ser la pròxima seu del MYBA Charter Show, la fira mundial més gran dedicada al lloguer de iots. A partir del 2017 i durant els pròxims tres anys, la ciutat barcelonina acollirà la exposició mundial més important d’aquest sector que mou un millar de persones a la recerca d’un “superyate

Luxe i iots de lloguer a Barcelona

L’associació internacional MYBA, dedicada al món de la nàutica, ha seleccionat Barcelona com ciutat seu del MYBA Charter Show. Es tracta de l’exposició mundial més important del sector dels iots de luxe dedicats al lloguer. Aquesta fira mou un millar de persones d’alt poder adquisitiu que busquen un nou iot de lloguer. Fins ara, aquest congrés s’ha celebrat a Gènova, però a partir de l’any que ve s’organitzarà a la nova marina de l’OneOcean Port Vell de Barcelona.

alquiler de yates

Les ciutats que també s’han disputat la batalla per ser la seu han estat Canes, Niza, Antibes i la mateixa Gènova, però finalment la capital catalana ha estat la seleccionada. Tant el OneOcean Port Vell com el Barcelona Clúster Nàutica han lluitat fins a aconseguir promocionar la ciutat com a destí nàutic mundial. Segons ells:

Aquesta exposició mundial de lloguer de iots impulsarà la resta del sector nàutica de Barcelona”.

Iots de luxe

El MYBA Charter Show reuneix als millors iots de luxe d’entre 24 i 80 metres d’eslora dedicats al lloguer. L’esdeveniment s’enfoca a professionals d’aquest sector i se celebra entre l’última setmana d’abril i la primera setmana de maig. Per a la primera edició de Barcelona es podran veure més de 60 iots procedents de tot el món i n’hi haurà més de 100 empreses expositores.

yates de alquiler

Es calcula que el sector dels “superyates” genera més de 2.250 milions d’euros de negoci anual a nivell mundial i té grans expectatives de creixement de cara als pròxims anys.

Lloguer de iots i vaixells a Nàutica Gènova

Si esteu interessats a llogar un iot o un vaixell, podeu fer-ho mitjançant Nàutica Gènova. Com veureu, oferim gran varietat de models, dates i preus adaptats a les necessitats i gusts de cadascun. Si tens dubtes o vols que t’assessorem també pots escriure’ns en aquest enllaç.

Recorda que per a poder controlar un iot has de tindre els cursos nàutics obligatoris: Patró de Iot o Capità de Iot.

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *