Barcelona y Ciutadella, conexión en alta velocidad

Encara que personalment ens agrada molt més visitar les Illes Balears amb el nostre propi vaixell, si voleu anar a Menorca i encara no disposeu del PER amb pràctiques baleàriques, durant els mesos de juliol i agost Baleària oferirà una connexió diària directa entre Barcelona i Ciutadella. La connexió es farà amb el fast ferry Jaume I, des del 10 de juliol fins al 6 de setembre, de dilluns a diumenge. Sortirà de Barcelona a les 9:00 i tornarà des de Ciutadella a les 17.30, amb un recorregut aproximat de 5 hores.

fast ferry Jaume I

Ferri d’alta velocitat

El que s’ha dit, nosaltres preferim gaudir del camí, navegar a bon ritme però sense presses, anar amb un veler a mida (amb la intimitat que això comporta) i viure el recorregut d’un port a l’altre com una de les parts més meravelloses del viatge. Però no tothom té la sort que tenim nosaltres, tot i que està a un sol clic de poder canviar-la.

Si tries anar a Menorca en ferri, el Jaume I navega a 32 nusos, té 78 metres d’eslora i 26 de màniga. Té capacitat per transportar 623 persones, i en els seus cellers hi ha espai per a 130 vehicles.

Altres opcions amb ferri

L’empresa Martín i Soler també opera tots els dies, i ho fa via Alcúdia, Mallorca. Els dissabtes, des de Barcelona, ​​i els diumenges, des de Menorca, els viatges són directes. El ferri de Marín i Soler mesura 165 d’eslora i 25 de màniga, i ofereix serveis a bord com cafeteria, piscina, botiga, restaurant, etc. Aquest no és un ferri d’alta velocitat, així que Baleària ofereix als passatgers que ja tenien contractat el trajecte n el ferri Marín i Soler durant el període que opera el Jaume I, la possibilitat de canviar de vaixell sense cost addicional (el d’alta velocitat és 24 euros més car)

Práctias Baleáricas PER

Lloga un veler

L’opció de llogar un veler és temptadora, perquè és sinònim de passar unes vacances diferents, més emocionants i personalitzades. Encara que el més interessant és tenir algun títol nàutic per poder anar pel teu compte, també pots llogar un veler amb tripulació, de tal manera que no necessitaràs que cap dels teus companys de viatge tingui coneixements de navegació.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *