Comença un nou curs! Apunta’t amb nosaltres

Un altre cop setembre? Sembla increïble però el final de l’estiu arriba i amb ell arriben de nou els cursos de nàutica. Aquest curs no ho deixis escapar i prepara’t per poder gaudir de la navegació durant tot l’any. Mira quines ofertes!

Durant els mesos de setembre, octubre i novembre oferim cursos de nit (de 19.00 a 22.00) i intensius els dissabtes, tan a Barcelona com a Terrassa. Apunta’t ja!

Curs de Patró de Navegació Bàsica (PNB)

Amb el títol PNB podràs governar embarcacions d’esbarjo fins a 8 metres d’eslora si són de vela, i fins a 7,5 metres d’eslora si són de motor. Podràs navegar de dia i de nit, i et permetrà governar qualsevol tipus de moto aquàtica. No t’ho pensis més i consulta les dates i les tarifes aquí.

.Títulos náuticos

Curs de Patró d’Embarcacions d’Esbarjo (PEE)

Al curs de PEE aprendràs tecnologia naval, maniobres, seguretat, navegació, meteorologia i moltes coses més! Aquests coneixements et permetran governar embarcacions d’esbarjo a motor o a motor i vela fins a 12 metres d’eslora, a més de la navegació inter-insular entre les illes Balears i les Canàries. Mira quins preus!

Títulos náuticos

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *