Comencem amb el Curs de Patró de Iot (PI)

Aquest mes de maig , a més dels cursos PEE ( Patró d’Embarcacions d’Esbarjo ) i cursos PNB ( Patró Navegació Bàsic ) , comencem de nou amb els cursos de Patró de Iot (PI), disponibles per a aquells que ja heu superat el PER .

El títol de patró de iot et permetrà governar embarcacions d’esbarjo a motor o motor i vela fins a 20 metres d’eslora , a un màxim de 60 milles de distància de la costa .

Obtenir el títol no és complicat tenint en compte que ja s’ha superat el PER , però per garantir uns bons resultats , des Nàutica Gènova t’oferim el temari en un llibre editat per nosaltres mateixos , amb exemples que t’ajudaran a entendre a la perfecció tots els conceptes necessaris . Seguretat , navegació , meteorologia i oceanografia , legislació i radiocomunicacions són els temes que es tracten en aquest curs .

Per a nosaltres és essencial oferir el millor servei , per això oferim atenció a l’alumne permanentment via e – mail per dubtes o qüestions sobre el temari del curs o sobre qualsevol qüestió nàutica .

Inscriu-te ara al curs PI

Aquest mes de maig oferim el curs a Barcelona i Terrassa , així que pots triar l’horari i el lloc que més de s’adapti a les teves necessitats .

A Barcelona el curs comença el dimarts 13 de maig i acaba el dia 5 de juny. L’horari és de 19:00 a 22:00.

A Terrassa el curs comença el dilluns 12 de maig i acaba el dia 4 de juny, amb el mateix horari de 19:00 a 22:00.

 

T’imagines governant un d’aquests ? INSCRIU-TE !

Patrón de yate

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *