Coneixeu el projecte Náutica2000?

Ens agrada estar informats de tot el que passa al món de la nàutica, i ens agrada compartir tot el que trobem interessant i creiem que pot ser del vostre interès. Avui volem compartir amb vosaltres un projecte que va néixer fa uns mesos, el projecte Náutica2000, promogut per l’Associació Espanyola d’Estacions Nàutiques i que s’ha desenvolupat al llarg dels últims mesos.

NAUTICA2000

En què consisteix el projecte Náutica2000?

Aquest projecte té com a objectiu impulsar el desenvolupament i la comercialització de nous productes turístics que integrin el patrimoni natural i la sostenibilitat ambiental. Es tracta de desenvolupar productes de turisme nàutic vinculats a la Xarxa Nautra 2000 en estacions Nàutiques de Catalunya, Balears, Canàries, Ceuta i Melilla. Aprofitar l’activitat nàutica com un motor de generació de riquesa i ocupació sostenible.

El projecte Náutica2000 s’articula a través de diferents accions, destacant el desenvolupament d’unes jornades formatives que han tingut lloc durant els últims mesos, en què els assistents han obtingut recursos i claus per integrar els valors naturals de les seves zones d’activitat.

L’avistament de cetacis i les rutes guiades de snorkel són les activitats amb més potencial al litoral del Mar Mediterràni i les Illes Canàries, i ocupen un lloc molt important en el projecte.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *