Curs PNB, ara és el moment!

Curso PNB

Si bé és cert que pels amants de la navegació el fred i l’hivern no són excusa per quedar-se a terra, tots sabem que a l’estiu és impossible resistir-se al mar. I l’estiu està al caure!

T’agrada el mar? Vols formar-te per governar embarcacions d’esbarjo i motos acuàtiques? Si ets major d’edat o tens més de 16 anys i el consentiment dels teus pares, compleixes tots els requisits per poder-te inscriure al curs PNB.

De moment pots imaginar que ets tu qui governa aquesta embarcació…


…des de l’Escola de Nàutica Gènova et desafiem a que deixis d’imaginar i passis a l’acció!

Inscriu-te ara i navega tot l’estiu!

Si encara tens algun dubte, pots estar convençut que ara és el moment per insciure’t i obtenir el títol nàutic de Patró de Navegació Bàsica (PNB), peqruè t’ho posem molt fàcil! Pots escollir entre:

El Curs PNB fraccionat, que consisteix en 3 classes de 3 hores a escollir entre els cursos regulars de matins, tardes o nits.

- El Curs PNB intensiu, on realitzaràs 9 hores de classe en un sol dia.

A més, oferim atenció permanent a través del correu electrònic per resoldre dubtes i qüestions sobre el temari del curs, i tramitem tots els documents necessàris perquè no te n’hagis de preocupar tu.

Consulta els preus i les dates dels cursos que oferim a partir del proper mes d’abril a Terrassa i Barcelona visitant la nostra web.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *