Demà comença el Valencia Boat Show

El saló nàutic de València està a punt per a la seva edició 2015, amb un augment dels expositors participants. A les ja clàssiques firmes presents al València Boat Show, se sumen noves empreses que aposten fort pel certamen. Es tracta d’un important esdeveniment nàutic que reuneix les més prestigioses firmes del sector en un enclavament privilegiat de la Mediterrània.
En aquest vídeo de l’edició 2014 podem fer-nos una idea del que ens espera durant aquests 3 dies d’exposició i activitats diverses.

Valencia Boat Show 2015

Aquesta nova edició reforça la participació internacional i té previst reunir més de 100 expositors en el marc de la Marina Reial Joan Carles I.

S’esperen prop de 50.000 visitants que podran gaudir d’una gran exposició comercial, així com també podran gaudir d’una àmplia oferta d’oci, esport i gastronomia. Podeu trobar la programació de totes les activitats en els enllaços següents:

Activitats previstes al recinte firal

Activitats previstes a la tercera planta de “Veles a Vents”.

Així, al costat de l’activitat empresarial de l’esdeveniment, s’ofereix un ampli programa sociocultural i esportiu, amb un important component lúdic, orientat a l’aficionat i al públic general.

Valencia Boat Show 2015

A les xarxes socials

Podeu seguir el València Boat Show 2015 en directe a través de les xarxes socials, que aniran actualitzant amb notícies d’última hora:

Facebook: https://www.facebook.com/VLCBoatShow

Twitter: @VLCBoatShow

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *