Demà obra portes el Saló Nàutic de Barcelona

Demà dimecres 14 d’octubre obre les portes el Saló Nàutic de Barcelona, que estarà obert fins el proper diumenge 18.  Enguany se celebra la 54a edició, que arriba carregada d’incentius que reforcen l’oferta habitual d’aquest esdeveniment.

Saló Nàutic de Barcelona

Expositors i novetats del Saló Nàutic

El nombre de participants d’aquesta edició puja a 260 expositors (entre nacionals i internacionals), que posaran en exposició més de 670 models d’embarcacions i presentaran les novetats en accessoris electrònics,  motors d’última generació i altres serveis, productes i tendències del sector nàutic. La presència de noves firmes fa augmentar la oferta, i el Saló Nàutic es consolida com la principal plataforma del sector a Espanya.

El Port Vell de Barcelona és l’espai on tindrà lloc aquesta cita indispensable pels amants de la nàutica esportiva i d’esbarjo, i enguany els expositors comptaran amb més espai. L’èxit de participació i les previsions confirmen que l’esdeveniment és un bon reflex del sector nàutic, que també registra dades positives.

Així, la zona d’exposició situada als molls d’Espanya i de la Fusta comptarà amb una mostra flotant amb embarcacions de més de 8 metres d’eslora i amb una exposició a terra, amb tot tipus de productes i serveis relacionats amb el món de la nàutica.

Activitats paral·leles

A banda de les zones d’exposició, el sector aposta fort per un espai dedicat a les activitats d’oci, tant pel públic familiar com pels professionals assistents. Algunes de les activitats de les que es podrà gaudir són les següents:

  • Àrea Fun Beach: productes i serveis relacionats amb els esports nàutics, amb zona de proves i iniciació a la vela, la canoa, el kayak, les motos d’aigua o el paddle surf.

  • Espai del mar: presentació de regates, trofeus i premis, a més de ser la zona de debats i conferències sobre navegació.

  • Marina Tradicional: espai d’exposició d’embarcacions clàssiques.

 

Nova zona de restauració y chill out

L’edició d’aquest any sorpren amb un mar d’experiències gastronòmiques al Moll d’Espanya, que oferirà propostes variades per relaxar-se i recuperar forces durant la visita.

Si sou aficionats a la nàutica no us perdeu aquesta cita a Barcelona, una bona excusa per passar una bona estona i conèixer les novetats del sector entre oci i diversió.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *