Descobrint Menorca en veler

Menorca és una de les illes més boniques del món. La frase pot sonar molt fort però és que realment es mereix aquest títol. Moltes vegades ens anem a llocs llunyans per veure meravelles quan prop de casa tenim coses fantàstiques. Aquest és el cas de les Illes Balears. Un arxipèlag d’illes precioses, banyades en un sol fantàstic!

Avui parlarem de Menorca, ni la major ni la menor, potser és per això que és l’illa més tranquil · la. Mallorca és la major, Eivissa té fama mundial de festa i diversió i Formentera és un racó de pau menys a l’estiu, que s’omple de turistes. En canvi Menorca sembla que ha sabut passar una mica desapercebuda.

Si vols veure les illes d’una manera diferent a la que estàs acostumat et recomanem llogar un veler i navegar per les cales i costa menorquina amb un dels nostres velers. Els velers són l’embarcació perfecta per poder endinsar a cales i gaudir de la tranquil · litat.

Pots llogar un veler amb patró o si ja tens un títol nàutic pots llogar i governar tu mateix!

Un cop estàs a Menorca tens diverses opcions: pots anar de cala a cala, fondejant en platges idíl · liques del sud o a les daurades del nord o bé fer un recorregut per tota l’illa. Això depèn de les ganes que tinguis de navegar, els dies que tinguis i del temps que faci.

Nosaltres recomanem al matí fondejar en una cala tranquil·la, banyar-se, gaudir de la tranquil·litat, menjar ia la tarda acostar-se a visitar algun dels meravellosos pobles que té l’illa. Així pots fer un mix mar-terra que segur que us encantarà!

Menorca té més de cinquanta cales i platges a l’espera que les descobrim! Algunes de les cales de Menorca que us recomanem són:

Cala Mitjana

Cala Mitjana Menorca

Cala Macarella

Cala Macarella Menorca

Cala Turqueta

Cala Turqueta Menorca

Si no saps quina triar (cosa comprensible) pots vistar-les totes ja que les hem escollit totes de costat. A la zona sud de Menorca, on, com podeu veure, els blaus turqueses del mar són espectaculars i les platges de sorra blanca enamoren!

Calas Menorca

 

Un altre dia parlarem de diferents rutes en veler per Menorca i altres illes de la Mediterrània, ja veureu que meravelles podem trobar!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *