El II Congrés Nàutic ha estat un èxit

Aquesta setmana passada, concretament els dies 1 i 2 d’abril, s’ha celebrat el II Congrés Nàutic a la ciutat de Barcelona, organitzat per ANEN. Un esdeveniment que s’està consolidant com una de les trobades més importants dels sector nàutic a nivell nacional.

El congrés té com a objectiu principal facilitar la trobada dels principals actors que intervenen en el sector nàutic de cara a reflexionar i poder generar idees i iniciatives per consolidar el futur del sector, que els últims anys també ha patit la crisi econòmica.

Per altra banda, un dels objectius secundaris d’aquest congrés és aprofitar la ocasió per fer pressió i reivindicar davant l’Administració que prengui mesures necessàries per a la dinamització del sector nàutic a Espanya.

En aquesta ocasió, el tema estrella que s’ha debatut durant la taula rodona amb Fernando Henríquez (portaveu de la Direcció General de la Marina Mercant), dedicada al Status Quo reformador de la nàutica d’esbarjo, ha estat la nova Ordre Ministerial que reforma les titulacions nàutiques.

II Congreso Náutico

Més temes tractats al congrés nàutic

-       S’ha parlat del mercat del sector nàutic en general, tant des del punt de vista empresarial com industrial. S’ha fet una referència especial a la gestió del mercat nàutic d’ocasió.

-       S’ha analitzat de la situació a altres països. La nàutica d’esbarjo a Europa: creixement i competitivitat

-       Tendències, nous perfils i oportunitats de negoci en l’entorn nàutic són temes que també han tingut el seu espai en aquest congrés.

La última novetat d’aquest II Congrés Nàutic d’ANEN és l’espai “Networking Área, prèviament reclamada pels mateixos associats. Consisteix en una zona de treball en la que es faciliten els contactes entre empreses i professionals per a la generació de negocis.

La propera cita a Barcelona pels amants del sector nàutic és el Saló Nàutic de Barcelona, el proper mes d’ocutbre.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *