El millor del Saló Nàutic de Barcelona

El passat 16 d’octubre va donar per finalitzada la 55ª edició del Saló Nàutic de Barcelona després de cinc dies. Van ser més de 56.000 assistents, tant nacionals com a internacionals, els que van poder gaudir de la major i millor oferta del sector en els molls d’Espanya i de la Fusta del Port Vell.

Tradició i Innovació

Un esdeveniment capdavanter del sector a Espanya en una edició on la tradició i la innovació van ser les protagonistes. Van ser gairebé un centenar les novetats en motors d’última generació, nous models d’embarcacions i en accessoris electrònics, que van consolidar al Saló com a principal plataforma de tendències i negoci de la indústria nàutica d’Espanya. Per primera vegada, el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Rem, va coincidir amb el Saló Nàutic de Barcelona. La regata, organitzada pel Reial Club Marítim de Barcelona i la Federació Catalana de Rem, va celebrar-se en el Port Vell durant la nit.

La nit de la nàutica

Sens dubte, la festa va tenir un gran acolliment per part del públic, sent descrita com una nit màgica. La nit més esperada del Saló Nàutic va incloure activitats com concerts, espectacles, degustacions, balls i desfilades de moda. Aquestes últimes es van dur a terme en el pantalà del Moll d’Espanya, utilitzades com a passarel·la i des d’on van partir de l’espectacular Catamarà Sunreef Suprem 68S.

Jornades d’emprenedors i Startups

Organitzades conjuntament amb l’Associació Nacional d’empreses Nàutiques (ANEN) i Keiretsu Forum, el saló va dedicar, per primera vegada, un espai reservat a emprenedors i startups per donar a conèixer els seus projectes de negoci. Aquesta iniciativa va resultar tot un èxit, ja que va crear un gran interès per part d’empresaris i d’inversions.

Entre totes les propostes innovadores que es van presentar, 10 van ser seleccionades per participar en una ronda de finançament amb diferents inversors que oferien un capital d’entre 50.000 i 500.000 euros.

Saló Nàutic Barcelona

Tot un èxit

Malgrat la dura crisi que ens ha anat perseguint aquests últims anys, les matriculacions d’embarcacions han crescut aquest any, després d’estar estancades durant anys de crisi en el sector. El Saló Nàutic de Barcelona es va acomiadar amb molt bones sensacions per part de tots els organitzadors i assistents. El president del Saló, Luis Conde va afirmar “la progressiva recuperació del sector”.

Ara ens toca esperar fins a la propera edició prevista a l’octubre de 2017. Fins a l’any que ve!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *