El Mirabaud Yacht Racing Image ja té guanyador

El Mirabaund Yacht Racing Image va néixer l’any 2010 com un concurs internacional de fotografia sobre l’esport de la nàutica. En aquesta edició del International Mirabaud Yacht Racing han participat 149 fotògrafs, de 25 nacionalitats diferents, 8 d’ells espanyols.

Premis del Mirabaud Yacht Racing Image

Ahir es va lliurar el premi oficial del Mirabaud Yacht Racing Image durant el Yacht Racing Forum, celebrat a Malta. El jurat, format per professionals de la fotografia de regata va seleccionar les 80 millors imatges i el jurat internacional va escollir les 20 millors d’aquestes. Finalment, la fotografia de Jean-Marie Liot va ser seleccionada pel Mirabaud Yacht Racing Image com la millor fotografia de nàutica de l’any.
Guanyador Mirabaud Yacht Image 2016

Encara que tots els fotògrafs aspiraven a aconseguir el guardó oficial del Mirabaud Yacht Racing Image, el premi del públic també era molt desitjat. Aquest any, les votacions populars es van realitzar a través de Facebook i la fotografia guanyadora va ser la de Christophe Huchet.
Mirabaud Yacht Racing 2016 premi del públic

La fotografia de regates més enllà del Mirabaud Yacht Racing Image

Hi ha molts factors que influeixen per obtenir una bona imatge. Existeixen moltes dificultats a la fotografia de regates que el fotògraf ha de saber portar. La meteorologia és fonamental, molts fotògrafs somien amb dies de molt vent i sol per obtenir imatges d’un mar arrissat però amb bona llum.

Mirabaud Yacht Racing Image i la meteorologia

Un altre dels factors a tenir en compte és el lloc des d’on els fotògrafs disparen les seves instantànies. Moltes de les fotografies del Mirabaud Yacht Racing Image van ser fetes durant competicions de regates i els fotògrafs havien de fer la seva feina en embarcacions que seguien la competició. Per això, és de vital importància comptar amb un pilot expert i una bona embarcació per estar al lloc i moment exacte i captar les millors imatges.

Mirabaud Yacht Racing Image fotògrafs

Encara que no hàgim participat en el Mirabaud Yacht Racing Image us animem a que visiteu les imatges preses a les nostres sortides a la mar durant les nostres pràctiques de vela, motor i ràdio o a quina feu un cop d’ull al nostre Pinterest.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *