El Saló Nàutic Barcelona 2016 arriba ple de novetats

El Saló Nàutic de Barcelona celebrarà la seva 55ª edició del 12 al 16 d’octubre de 2016 al moll d’Espanya i de la Fusta al Port Vell i reunirà la major oferta del sector de la nàutica esportiva i recreativa d’Espanya.

Els visitants del Saló Nàutic de Barcelona podran gaudir del certamen nàutic més important d’Espanya i de la major oferta comercial en nàutica tant per la seva exposició flotant com en sec.

Activitats del Saló Nàutic Barcelona 2016

El Programa d’Activitats del Saló Nàutic ofereix una variada selecció d’activitats relacionades amb el mar per a tot tipus de públics.

El públic genèric podrà gaudir de les millors activitats relacionades amb el mar. Podran practicar els esports aquàtics més de moda com el Stand Up Paddle (SUP) o el Flyboard , visitar algunes de les embarcacions més emblemàtiques en l’aigua o participar en baptismes de mar. A més, les famílies podran gaudir de la Nit de la Nàutica amb música en directe, activitats i actuacions, com la Swimmnight & Kayak un esport que consistirà en una exhibició de nedadors escortats per kayaks a través d’un recorregut de 2.500 m. El Saló Nàutic no perd el seu esperit més tradicional amb mostres d’embarcacions del segle passat o tallers de costums mariners, perfecte pels visitants més nostàlgics.

salón náutico de barcelona

Les jornades dedicades al sector professional destaquen per les ponències i conferències sobre el medi marí i sostenibilitat, les activitats de networking i la presentació de novetats tecnològiques.

salón náutico barcelona

Les novetats del Saló Nàutic Barcelona 2016

Concretament, l’edició d’aquest any comptarà amb més de 260 expositors i una major oferta de vaixells en l’exposició flotant. El Saló Nàutic exposarà 670 embarcacions i 70 d’elles seran novetats al mercat espanyol.

A més, aquesta serà la primera edició en què el Saló Nàutic reservarà espai per recolzar als emprenedors i starups vinculats al sector nàutic. El dia assenyalat serà el 13 d’octubre amb la celebració de la I Jornada per a emprenedors nàutics on emprenedors i empreses presentaran els seus projectes. Aquest any destaquen les apps de serveis nàutics amb opinions i consells d’usuaris i les plataformes online de xàrter que van a complementar el ventall de apps indispensables per als navegants.

Si vols pujar a bord del Saló Nàutic de Barcelona 2016 pots consultar preus i promocions aquí.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *