El Saló Nàutic de Barcelona tanca amb un balanç de 53.000 visitants

Aquest diumenge ha acabat la 52a edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, que ha tancat amb un balanç de 53.000 visites en quatre dies. L’ampliació d’un dia més ha permès més visites i l’organització es planteja establir-ho així per propers anys. També la coincidència amb la Festa de la Mercè i la Mediterranean Tall Ships Regatta ha ajudat a obtenir més visites.

Un dels objectius del Saló Nàutic d’aquest any era atraure a públic estranger, objectiu aconseguit degut a l’afluència de públics francesos, anglesos, alemanys i russos, aquests últims amb poder adquisitiu creixent.

Enguany hi han participat 236 empreses expositores, amb novetats i serveis entorn del sector de la nàutica a Catalunya i internacional. El Saló ja és una cita consolidada per a amants de la nàutica esportiva i d’esbarjo, ja siguin professionals d’aquest sector o aficionats.

A part de les empreses expositores i la generació de compra-venda, el certamen també ha organitzat diverses activitats entorn de la nàutica per fomentar-ne l’afició, com per exemple pràctiques de navegació a vela, caiac, paddle surf, una desfilada nocturna d’embarcacions o una regata a vela per radiocontrol.

Des de l’Escola Nàutica Gènova hem assistit a aquesta edició del Saló Nàutic com a aficionats de la nàutica esportiva.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *