Flyboard: l’esport nàutic revolucionari! Ara amb l’Escola Nàutica Gènova

El Flyboard és una nova activitat nàutica que està tenint molt èxit! Es tracta d’un aparell aquàtic que permet la propulsió en l’aire, és a dir, permet “volar” fins a 15 metres sobre el mar. Es tracta d’una plataforma que es coloca als teus peus i que va conectada a una moto d’aigua. La moto d’aigua aporta la potència per impulsar la taula cap amunt.

Per practicar el flyboard no cal cap experiència prèvia, és molt intuitiu i al cap de pocs segons veuràs com domines la plataforma i pots començar a gaudir!!

A més, la plataforma no és només per elevar-te cap al cel sinó que també serveix per anar per sota l’aigua. Això et permet fer moltes més piruetes, disfrutar de sensacions molt diferents i cremar mooolta adrenalina!!

Ho vols provar?? Doncs és molt fàcil!! Des de l’Escola Nàutica Gènova oferim el flyboard a un preu increïble! Abans eren 180 euros però.. si aprofites la promoció et sortirà a 90 euros!! Realitzem l’activitat sortint del Port de Badalona, un port accessible i aprop de tothom!!

Per a què et facis una idea, pengem un vídeo de diverses persones fent flyboard. Com pots veure, fan piruetes de tot tipus, buceig, salts com dofins…

Si vols practicar el flyboard aprop de Barcelona o la Costa Brava, no ho dubtis més i contacta amb nosaltres per venir a gaudir al màxim d’aquest nou esport nàutic revolucionari!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *