Fotos de las Pràctiques Belàriques

Les pràctiques baleàriques són exclusives per als posseïdors del títol del PEE i pels que ho estiguin realitzant en l’actualitat.
Amb elles aconseguim ampliar les atribucions bàsiques del PER que afecten l’eslora i mobilitat geogràfica. Concretament, ens permetrà governar embarcacions de fins a 24 metres d’eslora (en comptes dels 15 metres que atribueix al PER) i a més possibilita la navegació entre la península ibèrica i les Illes Balears.

Les pràctiques reglamentàries de navegació duren 24 hores. Aquestes es realitzen en règim de travessa i es desenvolupen al llarg de la costa Catalana sortint del port de Badalona i tornant a aquest una vegada realitzada la travessa. Mira que bé que ens ho passem!

Pràctiques Baleàriques, així de bé ens ho passem!

No és per fer-vos enveja, és perquè us agafin moltes ganes de realitzar les pràctiques baleàriques i us apunteu ara mateix! Aquestes són algunes de les fotos que ens queden de record:Prácticas Baleáricas Prácticas Baleáricas Prácticas Baleáricas Prácticas Baleáricas Prácticas Baleáricas Prácticas Baleáricas Prácticas Baleáricas

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *