Guia Nàutica Remolcable, comença a navegar!

Amb la intenció d’apropar el món de la nàutica a aquelles persones que no el coneixen, s’ha editat aquesta “Guia Nàutica Remolcable” en què el sector nàutic, en col·laboració amb el Saló Nàutic de Barcelona, intenta respondre a les preguntes i inquietuds més freqüents que a un potencial navegador se li poden presentar. Es tracta d’una edició que de moment s’ha editat per a Catalunya i Balears, i amb la qual es pretén oferir el mateix servei a altres comunitats en pròximes edicions.

Guía Náutica Remolcable

Guía Nàutica Remolcable

Amb aquest fullet, que es va repartir a l’entrada del propi Saló Nàutic i en els principals expositors de Nàutica Remolcable, es mostra que la navegació no és només un privilegi d’uns pocs, i que la nàutica remolcable és una altra manera d’assegurar un ús sostenible de la natura i els mitjans que ens ofereix. Vegem alguns punts claus que tracta aquesta edició:

Perquè escollir una embarcació remolcable

Els avantatges d’una embarcació remolcable són moltes, com la facilitat de transport, la baixa inversió en l’adquisició, la major durabilitat, la facilitat per canviar de zona de navegació o l’estalvi en amarratge i en hivernada. Aquests són els principals motius que apareixen a la guia a favor de les embarcacions remolcables, què et semblen?

Quin tipus d’embarcacions escollir

En aquesta ocasió veiem què hem de tenir en compte a l’hora de triar una embarcació, segons el nostre programa de navegació. Podrem triar entre embarcacions de cascos rígids, embarcacions pneumàtiques, semirígides, de vela Liger i fins i tot tenim l’opció de fer-nos amb una moto d’aigua. En aquesta edició veiem característiques de cadascuna de les opcions.

Guía Náutica RemolcableQuè necessito saber per pilotar l’embarcació? Quin tipus de motor és millor? He d’assegurar l’embarcació? Com la puc transportar? Aquestes preguntes i moltes altres són les que apareixen a la guia, així com altres informacions interessants sobre rampes de varada per exemple. Et deixem la Guia Nàutica íntegra, perquè puguis aprofundir en els temes que més t’interessin.

El que no apareix en aquesta guia i no volem que et quedis sense saber, és que per obtenir un títol nàutic el millor és que comptis amb Nàutica Gènova :) No ho diem perquè si … estimem el mar, estimem navegar i tenim els millors preus. Qui millor que nosaltres podria ensenyar-te a navegar i a estimar el món de la nàutica?

 

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *