Hem tornat amb energia i volem compartir-la amb tu!

És dilluns 24 d’agost i s’han acabat les vacances de Nàutica Gènova, però això no ens fa estar tristos. Tornem carregats d’energia i amb moltes ganes de fer-vos descobrir aquest món que tant ens agrada. El setembre ja s’acosta i no hi ha millor moment que aquest per posar-se les piles i començar tot allò que t’has proposat. Mira tots els cursos que t’oferim!

Escola Nàutica Gènova

CURSOS NÀUTICS, APUNTA’T!

Llicència de navegació

Amb aquesta titulació podràs governar embarcacions fins a 6m d’eslora i les motos nàutiques de clase C (fins a 55cv). Podrás navegar fins a 2 milles de la costa, però mai de nit. Si t’interessa realitzar aquest curs, has de tenir com a mínim 16 anys i una autorització paterna si ets menor de 18. Reserva ja i assegura’t una plaça!

Patró de Navegació Bàsica

Governa embarcacions a motor fins a 8m d’eslora i qualsevol tipus de moto aquàtica, sense limitació de potència. Navegarás fins a 5 milles de la costa en qualsevol direcció, tant de dia com de nit. A més, amb la realització de 16 hores de pràctiques de navegació a vela podras governar velers fins a 8m d’eslora. Mira tota la informació aquí!

PEE o Patró d’Embarcacions d’Esbarjo

Si amb la Lliència de navegació o el PNB no en tens prou, també t’oferim el PER. Aquest títol et permetrà governar embarcacions a motor fins a 15m d’eslora i qualsevol moto aquàtica sense limitació de potència, tant de dia com de nit. Podràs navegar fins a 12 milles en línia paral·lela a la costa, i també entre illes dins l’arxipèlag balear i canari. Només necessites ser major d’edat, fer-te un reconeixement mèdic en un CRC, superar un exament teòric i realitzar les pràctiques. T’animes? Mira les dates a la web!

Patró de Iot i Capità de Iot

Si encara vols més mira’t aquestes dues titulacions. La primera et permet navegar fins a 150 milles en línia paral·lela a la costa, i la segona no té cap limitació geogràfica. Es poden governar embarcacions fins a 24m l’eslora tant de dia com de nit. Vols passar-te hores i hores navegant? Apunta’t!

LLOGUER D’EMBARCACIONS

A Nàutica Gènova també tenim servei de lloguer d’embarcacions, així que si ja tens títol i el que vol és posar en pràctica tot el que has après i gaudir del mar, mira’t les nostres embarcacions i escull la que més s’adapti a les teves necessitats.

GESTORIA NÀUTICA

Saps que també oferim servei de gestoria nàutica? T’ajudem amb l’assegurança de la teva embarcació, amb el canvi de nom i l’expedició de títols nàutics. També tramitem ITB i certificats de navegabilitat, així com també t’ajudem amb la renovació o la pèrdua de títols. Truca’ns al 93 788 53 25 o escriu-nos a info@nauticagenova.com si tens qualsevol consulta!

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *