La Barcelona World Race arriba al seu final

El passat 31 desembre 2014 va començar la Barcelona World Race, l’única regata de volta al món a vela amb dos tripulants per vaixell i sense escales.

Els aficionats a la nàutica hem estat seguint aquesta regata, que a dia d’avui ja arriba als 83 dies de durada. A la pàgina web oficial de la Barcelona World Race s’han compartit vídeos i notícies de forma constant, i els més fanàtics fins i tot hem estat jugant a “The Game“, competint de forma virtual amb els regatistes. Ara estem tots pendents del final de la regata.

Previsió d’arribada a Barcelona

La previsió és que els primers regatistes comencin a arribar a Barcelona demà dimecres dia 25 de març.  Ahir, a menys de 400 milles de la línia d’arribada, l’avanç en el Mediterráeno era costós per al Cheminées Pujoulant. Així mateix, el Neutrogenta i el GAES Centros Auditivos es plantejaven negociar les Illes Canàries, mentra que el One Ocean & Pharmaton i el We Are Water continuaven atrapats en els doldrums.

Aquesta és la classificació actualitzada ahir dilluns 12 a les 9.00 del matí

Barcelona World Race - Clasificación

Al Canal de Youtube de la Barcelona World Race trobareu tots els vídeos de la regata, amb les notícies de cada dia en Català, Castellà, Anglès i Frances.

Sembla que els vencedors seran Bernard Stamm i Jean Le Cam, navegant en el Cheminées Poujoulant, tot i que fins que no arribin a port tot està per veure.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *