La nàutica es promociona amb la campanya #Embárcate

L’afició per la nàutica s’estén cada cop més per la societat. La idea que la nàutica és un esport de luxe i inaccessible per a molts està desapareixent a poc a poc gràcies a les escoles nàutiques i a campanyes com la de #Embárcate. Es tracta d’una campanya llençada fa unes setmanes al IV Congrés Nàutic de l’Associació Nacional d’Empreses Nàutiques (ANEN). Aquesta nova campanya anima a descobrir les emocions que ens proporciona el mar i la nàutica.

 

Viure la nàutica

El missatge principal de la campanya #Embárcate és viure la nàutica. Gaudir de les emocions que transmet la mar: llibertat, diversió, amistat, amor, reptes, lluita… Si us heu adonat, el protagonista del vídeo és el famós Capitán Q, Quico Tarjoní, qui descriu amb imatges i paraules les sensacions que li proporciona la nàutica.

campaña náutica embárcate

L’altre missatge que la campanya vol calar a la societat és que la nàutica no ha d’associar-se només amb el luxe. La nàutica és molt més que iots de luxe. La nàutica comprèn des d’una excursió en kayak, el submarinisme, la pesca fins passejar amb un veler o amb una petita embarcació a motor. A més de ser un esport cada cop més accessible, la nàutica ofereix possibilitats adaptades a cada públic i interessos.

#Embárcate

La campanya per la nàutica #Embárcate es va presentar fa unes setmanes al IV Congrés Nàutic, una de les cites més importants del sector. Al congrés es va reflexionar sobre el futur de la nàutica, les previsions del mercat o les innovacions.

El vídeo promocional de la campanya és només el primer capítol de molts altres que estan per arribar i amb el fil conductor de la nàutica. Són històries reials de persones reials que conten la seva experiència al mar, com aficionat o professional. La idea central que transmeten totes aquestes històries és la passió per la mar.

Si voleu contribuir amb la teva experiència, feu servir el hashtag oficial #Embárcate cada cop que pengis fotos o vídeos de les teves activitats nàutiques. I ja saps… aquest estiu, #Embárcate amb Nàutica Gènova!

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *