L’equip de l’escola Nàutica Gènova a la Ruta de la Sal

Avui us volem parlar una mica de la Ruta de la Sal. La Ruta de la Sal és una regata que se celebra tots els anys des de 1989 Setmana Santa. La sortida principal és el Port de Barcelona però també hi ha la versió Aquest que és amb sortida des de Dénia i el final són les Pitiüses.

La Ruta de la Sal és la regata d’altura amb major participació que se celebra al  mar Mediterràni, amb aproximadament 2000 regatistes cada any.

La Ruta de Sal és una regata una mica difícil ja que les travessies són llargues i més, l’època de l’any no acompanya. Per Setmana Santa la meteorologia és complicada i no ajuda a la facilitat d’aquesta regata.

Doncs bé, des de l’Escola Nàutica Gènova organitzar un equip per participar en aquesta regata i ens ho vam passar genial! Us deixem un vídeo de la sortida de la regata, on vam sortir nosaltres hissant les veles i preparant-nos per la sortida, que per cert, és una de les vistes més espectaculars que hem vist en els últims temps. Tots els velers navegant a prop, tensió, companyerisme .. Genial!!

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *