L’èxit del Saló Nàutic Internacional de Barcelona 2014

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona, que va tenir lloc ara fa dues setmanes, va ser un èxit, i reflecteix la tímida però important recuperació del sector. Així ho confirmava el president del saló Lluís Conde, declarant que “aquesta edició ha respirat més optimisme, els expositors han rebut més visites, concertat més entrevistes i realitzat més pressupostos, contactes i vendes que en les edicions anteriors”. Així mateix, ha confirmat que “una vegada més el certamen és el reflex del sector, que per primera vegada en sis anys registra xifres positives en el nombre de matriculacions d’embarcacions, amb un increment del 12,8% fins al setembre”.

Saló nàutic barcelona 2014

Per altra banda, el director del Saló Nàutic, Jordi Freixas ha destacat la capacitat d’enguany de captar un públic més jove i familiar que han assistit al saló atrets per les múltiples propostes dissenyades per gaudir del mar, com per exemple la piscina generadora d’onades on més de 400 persones s’han atrevit a surfejar.

El nombre de visitants d’aquesta 53a edició també és significatiu i indicatiu de l’èxit del certamen, amb més de 54.000 visitants nacionals i internacionals.

Us deixem amb el vídeo resum dels millors moments del Saló Nàutic de Barcelona 2014.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *