Lloguer de vaixells: els nostres velers II

A principis d’estiu us presentem alguns dels nostres velers, perquè com ja sabeu, a més dels cursos de nàutica i de les activitats que t’oferim, en Escola Nàutica Gènova també oferim lloguer de vaixells. Avui us presentem alguns més dels nostres velers, a veure si us animeu a llogar un ara que l’ambient estiuenc ja ens ha envaït de veritat.

BAVARIA 56

El Bavaria 56 és un veler amb aspectes tècnics i confort millorats respecte al model anterior de la marca. Llits extra amples, una banyera confortable, un disseny intel · ligent i diverses opcions per a la distribució interior. Les prestacions sota vela estan optimitzades, amb èmfasi en la seguretat i el fàcil maneig. Té una silueta estilitzada i el seu preu és molt competitiu per a un 17m.

Alquilar velero Alquilar velero Alquilar velero

FICHA TÉCNICA

Any 2014
Eslora 16,75 m
Màniga 4,76 m
Calat 2,09 m
Motor 28,00 CV 28
Camarots 5
Banys 3
PAX 6
PAX Nit -
Títol PY
Referència -

 

HANSE 230

Els que el coneixen no volen un altre. Gran cabina, amb un munt d’espai per relaxar-se, saló espaiós i amb molta ventilació creuada. Per als més experimentats els encantarà la combinació d’aquest petit esportiu: rendiment i comoditat. Voldran navegar gairebé sense tripulació. Si ets nou la navegació trobaràs que aquest veler és molt fàcil de governar..

Alquilar de barcos Alquilar de barcos Alquilar de barcos

FICHA TÉCNICA

Any 2012
Eslora 9,99 m
Màniga 3,65 m
Calat 2,00 m
Motor 28,00 CV 28
Camarots 2
Banyos 1
PAX 8
PAX Nit -
Títol PER
Referència -

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *