Nova pàgina web de l’Escola Nàutica Gènova

Estem molt contents de poder-vos anunciar que finalment tenim la nova pàgina web online de l’Escola Nàutica Gènova!!

Com podeu veure, el disseny és més modern i hem pogut incorporar més destacats a la portada. D’aquesta manera, amb un sol cop d’ull podreu veure els cursos nàutics que estem duent a terme, les activitats nàutiques planejades, els serveis que oferim i les ofertes del moment!

La nova web vol ser molt més que una web i la volem tenir actualitzada dia a dia, perquè així els alumnes pugueu estar al dia de tot el que anem fent! A part, com ja sabeu, podeu deixar comentaris aquí al blog si teniu qualsevol dubte o qüestió.

A la nova web hi ha cinc apartats diferents:

Cursos nàutics

Aquí trobareu principalment un calendari amb tots els cursos programats de cada títol: curs pnbcurs percurs pi i curs ci. A part, hi podreu trobar l’explicació detallada de cada títol nàutic: usos, limitacions, etc. A part, podreu veure de manera molt clara quins cursos nàutics es faran a Barcelona i quins a Terrassa.

Pràctiques cursos nàutics

Si necessiteu fer pràctiques, aquí podreu veure els preus i què es fa a cada una, depenent del curs: pràctiques pnbpràctiques perpràctiques pi i pràctiques ci i també les pràctiques de perfeccionament, on podreu trobar vela avançadamaniobres de motoraparells de navegacióaparells de comunicacions i mecànica i electricitat.

Activitats nàutiques

Dins aquest apartat podreu trobar un calendari de totes les activitats que anem fent durant l’any. Regatesxàrterscoaching a bordPER a bord i moltes més! Això sí, penseu que hi ha activitats que posa que comencen l’1 de gener però és per què duren tot l’any!!

Lloguer de velers

Un apartat bàsic de la web és el de lloguer de velers. A part dels nostres velers Hanse 355 i Hanse 430 també oferim llogar velers a Badalona i a Vilanova. Els velers que lloguem sempre són de qualitat i estan pensats per lloguers: estan equipats amb tecnologies per a la navegació i eines i utensilis per a la vida a bord del veler.

Gestoria nàutica

Volem subratllar aquest apartat ja que molt sovint passa desaparcebut als nostres alumnes i creiem que és important. Dins la nàutica hi ha varis tràmits, documentacions, etc, que poden ser feixugues de fer. Doncs des de l’Escola Nàutica Gènova t’oferim fer el “papeleo” per tu! Canvi de nom d’embarcacionsassegurances nàutiques (tenim molt bones tarifes!!), renovació de títols, etc.

Ofertes nàutiques

Hem incorporat de nou l’apartat d’ofertes ja que tenim previst anar-ne publicant periòdicament. Ja sigui de lloguer de velers, regals, ofertes de cursos o compra-venda de material nàutic.

Aquests són els principals apartats de la web. A part, podeu saber-ne una mica més de nosaltres, veure fotografies o visitar el blog des de la web.

Ah! I com sempre, estem a diferents Xarxes Socials per què ens pugueu seguir el dia a dia i estar al corrent de tot el que podem oferir-vos!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *