Novetats de La Ruta de la Sal 2017

En 1989 es va posar en marxa, de la mà de Pepe Ferrés, la primera edició esportiva de la Ruta de la Sal, amb sortida des del Port Ginesta fins a les Pitiüses. Després de 30 anys d’història, la regata s’ha convertit en una de les més aclamades. En aquesta edició torna a sorprendre’ns amb més novetats que mai.

Ruta de la Sal

Es tracta de la competició d’altura amateur més important del Mediterrani per a embarcacions de creuer a vela, autoritzada per les Federacions Autonòmiques Catalana, Valenciana i Balear.

La Ruta de la Sal 2017La regata d’altura té una durada de 4 dies entre l’anada i la volta i la data de la celebració serà el dijous 13 d’abril fins al diumenge 16 d’abril de 2017. Els participants partiran a les 10 del matí des de Barcelona, a Andratx a les 12h i en Dènia a les 14h.

Nous responsables

L’Associació de Navegants d’Altura Mediterranis (ANAM), ha estat la responsable de la Sal des de la seva creació, però en aquesta nova edició, l’organització ha decidit prendre un nou rumb fusionant-se per a aquesta prova amb Difusió Nàutica d’Enrique Curt, especialistes a organitzar esdeveniments nàutics.

Asociaciones participantes de la Ruta de la Sal

La Ruta de la sal comptarà amb tres sortides

Altra de les novetats d’aquest any, és que s’ha afegit un tercer port de sortida, el Port de Andratx (Mallorca). A partir de les rutes anteriors, aquesta nova travessia s’uneix des de Barcelona i Dènia fins al port de Sant Antoni de Portmany (Eivissa), deixant les illes de Tagomago, Formentera, És Vedrà, Bledes i Conejera per estribord.

Una bona notícia per als participants de les flotes locals d’embarcacions de les Balears. Per això, es preveu que aquest any es podrien sumar més de 180 participants d’aquesta zona.

A més, per celebrar el 30 aniversari de la Ruta de la Sal, en el Far de Ses Coves Blanques de Sant Antoni s’instal·larà una exposició fotogràfica de les experiències en aquests últims 30 anys de la Ruta de la Sal.

Nuevo recorrido de la ruta de la sal

Inscriu-te a la regata d’altura

Si estàs pensant a inscriure’t, aquí podràs trobar tota la informació necessària abans d’inscriure’t: com participar, els recorreguts, els reglaments, les condicions, etc.

A què estàs esperant? Apunta’t a viure l’aventura!

Si vols estar al dia de totes les competicions nàutiques més importants del país, aquí pots trobar-ho.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *