Reglament nàutic a una app

Siguis un principiant o un navegant expert et portem una solució perfecta per refrescar el reglament nàutic amb una app que podràs portar sempre a sobre. El seu nom és Marinus RIPA.

El reglament nàutic amb Marinus RIPA

Per a tots aquells que sortim a navegar és de vital importància tenir sempre present quin és el reglament nàutic per poder actuar correctament durant les nostres sortides a la mar. Encara que durant la nostra etapa de formació siguem capaços de recordar-ho tot, és freqüent que amb el temps algunes coses vagin caient en l’oblit per falta d’ús. Per això, són molts els navegants que han instal·lat als seus smartphones diferents apps d’ajuda durant la navegació.

reglament nàutic al mòbil

Quantes vegades hem estat navegant i hem dubtat sobre com actuar davant una situació concreta? Marinus RIPA pot servir d’ajuda en aquelles ocasions que no recordem com hem d’actuar. Amb l’aplicació podem consultar tot el reglament nàutic i trobar informació sobre xiulades, banderes, marques de navegació, abalisament, escala Beaufort i Douglas…

A més, aquesta app pot servir-nos per refrescar el temari de reglament nàutic amb els seus tests temàtics o ajudar-nos a recordar els conceptes bàsics si estem cursant algun curs nàutic recreatiu o professional. Una manera més amena de preparar-nos pels exàmens o de consolidar els coneixements que ja havíem après.

Com portar el reglament nàutic al teu mòbil

Aquesta app està disponible per iOS i Android per un preu de 9,99€. Si no voleu gastar-vos tants diners en l’aplicació també us recomanem Marinus RIPA Lite. La versió gratuïta també inclou tot el reglament nàutic i la majoria de les funcions de la app premium però amb publicitat. Encara que en alguns comentaris adverteixen que la publicitat pot tapar part del text té també molt bona qualificació dels usuaris i també està disponible per iOS i Android.

 reglament nàutic marinus ripa lite

Si voleu descarregar-vos aquesta app per estudiar el vostre títol nàutic la versió gratuïta pot ésser de molta ajuda. Però si penseu utilitzar aquesta app per navegar pot ser convenient descarregar la versió de pagament. Per 9,99€ tindràs tot el reglament nàutic en el teu mòbil sense connexió a internet i sense que et molesti la publicitat.

 app reglament nàutic

Els temps canvien i cada vegada són més les empreses que desenvolupen apps de qualitat sobre nàutica i navegació. Us animeu a provar-la?

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *