Servei de gestoria Nàutica Gènova

Parlem sovint dels nostres cursos nàutics, de les activitats i del lloguer de velers, però els serveis de Nàutica Gènova no acaben aquí. Hi ha un servei del qual encara no hem parlat, i no per això és menys important. Es tracta de la gestoria nàutica.

Quins serveis de gestoria nàutica oferim?

Aquests són els serveis que oferim des de la gestoria de Nàutica Gènova. Consulta’ls i si tens qualsevol dubte o pregunta contacta amb nosaltres sense compromís.

  • Assegurances nàutics

La legislació obliga a contractar una assegurança a tota embarcació a motor, o de vela i rems si fa més de 6 metres d’eslora. Però a més és imprescindible tenir-lo per protegir-nos davant el possible fet d’haver de respondre econòmicament a una elevada quantitat de diners en cas d’accident. En Nàutica Gènova t’oferim assessorament personalitzat, preus especials i diferents opcions d’assegurances a triar segons la teva embarcació i les teves preferències. Tenim preus baixos, i pots comprovar-ho amb aquest tarificador.

  • Canvi de nom d’embarcacions

Si vols vendre o comprar una embarcació sense problemes i de manera ràpida, nosaltres t’ho posem molt fàcil. Entra al web i consulta els documents que necessitem per gestionar els tràmits. Nosaltres ens encarreguem de la resta!

  • Despatx d’embarcacions

Ens encarreguem de comprovar i acreditar que la teva embarcació compleix amb tots els requisits que exigeix la llei, que està autoritzada per navegar i per realitzar les activitats a què es dedica. És un tràmit obligatori per a totes les embarcacions de motor superiors a 6 metres d’eslora. Mira aquí la documentació que necessitarem per fer el tràmit!

  • Expedició de títols nàutics

Des Nàutica Gènova gestionem la sol·licitud de la teva titulació nàutica, perquè un cop aprovis l’examen i les pràctiques, el títol arribi a tu el més aviat possible.

  • ITB i certificats de navegabilitat

Et garantim una gestió eficient de la teva embarcació, per poder passar la Inspecció Tècnica d’Embarcacions i ens assegurem que no t’oblidis de renovar periòdicament el Certificat de Navegabilitat.

  • Pèrdua de títols

Si has perdut el títol nàutic o t’ho han robat, vine a Nàutica Gènova i gestionarem tots els tràmits perquè el puguis renovar.

  • Permís de navegació

Totes les embarcacions d’esbarjo, amb menys de 24 metres d’eslora i sense tripulació professional ha de tenir el permís de navegació, expedit per l’administració marítima espanyola. Vine i t’ho expedim nosaltres mateixos.

  • Renovació de títols

Les titulacions nàutiques, com el permís de conduir, caduquen cada 10 anys. Des de la nostra gestoria nàutica ens encarreguem de fer totes les gestions per tu.

Si tens qualsevol dubte o comentari, si truca’ns!

93 788 53 25

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *