THE GAME, el joc de la Barcelona World Race

Més que un joc, una plataforma de comunicació social

world-race-gameTHE GAME és l’únic joc virtual de vela oceànica. El joc oficial de la BWR va començar el dimecres 31 de desembre, i milers de jugadors ja estan seguint la primera volta al món en línia en la qual els participants poden regatejar contra navegants virtuals, però també amb els navegants reals de la Barcelona World Race, amb gran exactitud i intensitat gràcies a la millora en les polars dels vaixells, la presa de rínxols, els pilots automàtics i la possibilitat de crear grups de competidors. A més, possibilita la visualització 3D amb gran precisió.

Aquest joc va veure la llum per primera vegada en la BWR 2007-2008, però la d’aquest any és una versió millor. La millorada interfície facilita la participació de la comunitat de jugadors, i s’han millorat també aspectes com els continguts educatius i de foment de la sostenibilitat.

THE GAME ha tret versions beta que ha anat millorant i ajustant des del passat mes de novembre. Es tracta d’un joc totalment obert i gratuït, fruit de la col·laboració de la FNOB (Fundació de Navegació Oceànica de Barcelona) i el Grup de Tecnologies Interactives (GTI) de la UPF, que crec en 2007 aquest joc totalment concebut i desenvolupat a Barcelona .

Premis pels guanyadors

Aquest any hi ha un al·licient més per participar en THE GAME: els set cotxes elèctrics que Renault ofereix als guanyadors. Un Renault ZOE per al guanyador de la regata, quatre Renault Twizy per als guanyadors dels trofeus establerts al llarg del recorregut i dos Renault Twizy més que se sortejaran entre els jugadors més regulars i els que avancin més vaixells.

De moment està tenint molt èxit, i els participants estan encantats amb les millores d’aquesta última versió. Encara pots registrar gratis a THE GAME i aconseguir premis!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *