49a edició del Trofeu Pelegrí en Palafrugell

Aquest cap de setmana se celebra a Calella de Palafrugell la 49a edició del Trofeu Pelegrí, un esdeveniment nàutic esportiu Organitzat pel Club de vela Calella. Es tracta d’una regata Referent en el món de la vela, no solament a la costa de Catalunya, sinó también per a tots els amants del mar i el vent, i se la regata més antiga de Totes les que se celebren en aigües de Catalunya.

El trofeu es disputa entre vaixells de classes Laser.

El Trofeo Toni Pelegrí, es la regata de vela ligera más antigua de Cataluña que se celebra sin interrupción desde el momento de su creación -

Classe Laser

Si sols aficionats a la nàutica Probablement ja ho sabré, però per Aquells que os està iniciant, fem un petit incís perquè a tothom li quedi clar que estem PARLANT.

Cridem classe Làser a una classe internacional d’embarcació a vela, Dissenyat pel canadenc Bruce Kirby l’any 1969. Es tracta d’una embarcació per a un únic tripulant, de pes lleuger, simple i competitiva. Actualment Làser Té 3 versions oficials d’aparell (amb el mateix casc per a les tres: la simplicitat del casc i l’aparell Fan que puc navegar amb vents de subhasta 30 nusos, i Tenen la característica de poder planejar les ones a causa de super lleugeresa i poc volum):

  • Laser Standard: el de major superfície vèlica, amb 7,06 metres quadrats.
  • Laser Radial: Té 5,76metros quadrats, i es l’embarcació olímpica en categoria femenina.
  • Laser 4.7: de 4,70 metres quadrats, és una versió molt adequada per als més joves.

L’expectació i l’interès que suscita aquesta regata entre els aficionats i esportistes integrats en el Campionat ve propiciada per l’oportunitat d’acumular punts de cara a la clasificació del Campionat de la classe Laser.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *