Una productora audiovisual especialitzada en el món de la nàutica

El món de la nàutica és apassionant, i tots els que treballem en el sector som uns veritables enamorats del mar. Transmetre el que pensem i sentim quan naveguem no és fàcil, i fer-ho a través dels mitjans de comunicació és moltes vegades encara més difícil. Quan es fan reportatges de regates és complicat trobar especialistes que sàpiguen captar l’essència del moment, que el visquin i ho sentin com nosaltres ho fem. Però, existeixen. Ja vam parlar fa uns dies dels fotògrafs nàutics, però també hi ha professionals del món audiovisual especialitzats en el món de la nàutica, i avui els hi volem dedicar aquest post.

Es tracta de RECBLAU, una productora audiovisual de les Illes Balears, que sense tancar-se a altres sectors, s’ha especialitzat en la producció audiovisual aquàtica i subaquàtica. Tenen embarcació pròpia, i ofereixen cobertura en vídeo HD i fotografia de regates, esports nàutics, pesca, oci aquàtic. Fan també vídeos professionals per a la compra-venda d’embarcacions.

A RECBLAU compten amb un equip tècnic i infraestructura capaç d’oferir un servei professional i de qualitat, amb experiència i professionalitat.

Les vivències i experiències que es viuen navegant només es poden captar si qui es disposa a fer el reportatge també les sent, i sembla que amb aquesta productora aquest requisit es compleix. Podeu conèixer-los una mica més visitant la seva web.

Des Nàutica Gènova volem felicitar per aquesta iniciativa, i per la bona feina que fan.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *