Vacances al Titanic? Serà possible a partir del 2018

El nou Titanic salparà el 2018. Quan es compleixin 106 anys de l’enfonsament del famós transatlàntic, una rèplica exacta tornarà a travessar les aigües. El projecte, que ha estat finançat pel multimilionari australià, Clive Palmer, propietari de Blue Star Line, neix perquè els nostàlgics d’aquesta època facin el seu somni realitat i puguin navegar a bord del Titanic.

Un nou Titanic actualitzat

L’encarregat de construir el Titanic 2 és la companyia estatal de Xina, CSC Jinling, que està adaptant el vaixell als avanços tecnològics actuals perquè el nou Titanic sigui molt més segur que l’original. El vaixell tindrà gairebé 270 metres de llarg, 53 metres d’ample i podrà arribar a una velocitat de 24 nusos. La ruta per aquesta nova travessia ha canviat. Ara no partirà des de Southampton fins a Nova York, sinó que viatjarà des de Jiangsu (Xina), fins a Dubai.

El nou Titanic tindrà una capacitat de 2.400 passatgers, 177 més que el Titanic original. En aquesta ocasió també comptarà amb tres classes. Respecte a la tripulació, estarà formada per 900 membres aproximadament.

Òbviament, la tecnologia i l’equipament de seguretat marcaran les grans diferències amb l’original. El nou Titanic comptarà amb un sistema de propulsió dièsel elèctric, en comptes de les antigues màquines de vapor. També disposarà d’estabilitzadors, control satèl·lit i sistemes de navegació digital. En aquesta ocasió, els bots salvavides sí que podran servir per la totalitat dels passatgers i personal de bord. Al Titanic original, malauradament, no va ocórrer així i la tragèdia va acabar amb 1.514 persones mortes la nit del 14 d’abril del 1912.

Decoració

Tant el disseny com la decoració del nou Titanic seran una rèplica pràcticament exacta de l’original per retre-li homenatge i perquè els nous passatgers gaudeixin del viatge com si fossin els protagonistes de la pel·lícula. Escenaris tan recordats com la gran escala, la sala de fumadors i les cabines seguiran l’estil Imperi i Luis XVI, tal com vam veure a la famosa pel·lícula de James Cameron. Entre les prestacions, el nou Titanic disposarà de piscina, banys turcs i gimnàs.

nuevo titanic

Bitllets a un milió d’euros

T’han entrat ganes de reservar una plaça per navegar a bord del nou Titanic? Doncs, comença a guardar diners a la guardiola perquè la companyia assegura que li han arribat a oferir gairebé un milió d’euros per bitllet de primera classe. Encara no s’ha obert el termini per a reservar places però s’espera que siguin un èxit total.

Si t’ha agradat aquest post, recorda que pots estar al dia de les notícies de nàutica al nostre blog.

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *