El vent a temps real sobre la Terra

Avui volem compartir amb vosaltres una pàgina web que ofereix informació sobre el vent en temps real sobre la Terra. Com hem vist en altres posts com Observant el cel abans de sortir a navegar o La Rosa dels Vents, per a qualsevol navegant és imprescindible conèixer bé les condicions meteorològiques, i en especial és molt important conèixer el vent: la direcció, la velocitat, etc. .

Doncs bé, aquesta aplicació en línia o Earth Wind Map (així és com es diu) que ha desenvolupat l’enginyer informàtic Cameron Beccarios, pot informar de la direcció del vent i la seva intensitat en un punt concret, ja que permet poder veure la circulació de masses de vent al voltant del món. La imatge que proporciona és com aquesta que us deixem a continuació. No té desperdici, i siguis o no navegant, segur que et semblarà una meravella.

Informació sobre el vent en directe

Earth Wind Map ofereix la visualització de les condicions meteorològiques globals, previstes per superordinadors que actualitzen dades cada 3 hores. Les estimacions actuals de la superfície de l’oceà s’actualitzen cada cinc dies, i les seves temperatures i anomalies de mitjana diària s’actualitzen diàriament.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *