Yachting Cannes 2015 – El saló nàutic més luxós

El Cannes Yachting Festival que va tenir lloc del 8 al 13 de setembre, va rebre més de 50.000 visitants. Amb una exposició de 550 embarcacions en els dos ports de la ciutat, aquest any el Saló Nàutic de Cannes va crear un nou espai dedicat exclusivament al luxe. La Terrasse, és l’espai situat al terrat del Palau de Festivals i prop del Club VIP i del restaurant panoràmic, amb unes vistes privilegiades del Vieux Port d’una banda, i de la impressionant badia de Canes i el seu “Croiseete”. En aquest vídeo podeu veure els últims detalls preparatius:

Més de 100 models de iots

De les 550 embarcacions en exposició, aquest any els visitants van poder gaudir de més de 100 models diferents de iots, velers i embarcacions d’esbarjo diferents; tota una ostentació de luxe nàutic. Si ja de per si al Saló Nàutic de Cannes és una cita important per als amants de la navegació, aquesta 38a edició ha trencat motlles amb un elenc de 60 vaixells de signatures italianes, 17 de l’altre costat de l’atlàntic i 15 amb segell nacional francès, dels quals, almenys 85 iots han estat inèdits. Compartim la llista que des Navegar.com consideren el Top 5 dels iots exposats:

Top 5 iots de Cannes Yachting Festival 2015

  1. Baglietto 43 M Fast. Des d’Itàlia, aquest iot de 250 tones arriba a una increïble velocitat màxima de 33 nusos.
  2. 460 EXP. Nou iot de Sant Llorenç amb àmplies cobertes amb solàrium i piscina, i un interior minimalista digne dels més luxosos palaus.
  3. Vidre 140. Del drassana Benetti, aquest elegant iot és un vaixell de línies clàssiques per fora i un impressionant interior.
  4. Princess 35M. Un iot que fa el “efecte pantalà”, de girar el cap i no poder deixar de mirar. Un vaixell “semipersonalizable”, tant a l’interior com a la màquina.
  5. Mangusta 110. Un vaixell que navega des 2014, una ostentació d’enginyeria naval amb una eslora de 33,8 metres.

Cannes Yachting Festival 2015

Visita virutal al Yachting Cannes 2015

Voleu fer una ullada al que ha estat aquest saló? En aquest enllaç podeu fer una visita virtual i descobrir tots els racons.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *