Descobreix la Costa Brava en Veler

Tens el títol de Patró d’Embarcacions d’esbarjo i encara no tens plans per a aquest estiu? Et quedes a casa però vols aprofitar els dies de vacances fent activitats diferents i divertides? No t’ho pensis més i lloga un veler!

Descubrir la Costa Brava en velero

Reuneix als teus millors amics i proposa’ls un pla perfecte per descobrir la Costa Brava en veler: tu vas a ser el patró i ells hauran d’ocupar del menjar i la beguda a bord. Tan fàcil com això. Veureu cales precioses, us podreu banyar a racons solitaris i gaudireu de les millors aigües. Podreu prendre el sol a coberta, o fer snorkel prop del vaixell veient les meravelles que amaga el Mediterrani.

snorkel mediterraneoPodeu nedar fins a la vora per menjar una bona paella en algun restaurant de la costa, o portar menjar per passar tot el dia sense trepitjar terra. Podeu llogar el veler per passar el dia, o llogar-lo per una setmana sencera i passar uns dies de somni. És un pla perfecte per relaxar-te, gaudir del preciós entorn i passar-ho bé amb les persones que tu tries.

Tenir un títol nàutic no serveix de res si no surts a navegar, així que deixa de donar-li volta i contacta’ns!

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *