Quins vaixells veurem al València Boat show?

Al web navegar.com hem trobat un article amb l’avançament dels vaixells que veurem al València Boat Show, i ens ha semblat interessant per compartir també al nostre bloc. Així que vegem quines són les embarcacions d’esbarjo i de pesca esportiva que ens presentaran tant Quicksilver com Bayliner.

La primícia de Quicksilver a Valencia

Nuevos barcos en el Valencia Boat ShowLa marca d’embarcacions d’esbarjo de petita eslora ha triat aquest esdeveniment del món nàutic per presentar una nova combinació de vaixell i motor. L’embarcació ja coneguda Quicksilver 805 Pro Fish és novetat gràcies a la combinació amb un motor Mercury Verado F300. Amb aquest afegit, l’embarcació integra major capacitat i velocitat, sempre mantenint la seguretat i la navegació plaent que ja oferia fins ara. Sabíem que era una embarcació còmoda i estable, amb excel·lents prestacions. Doncs a partir d’ara, a més, serà més ràpida.

L’aposta de Bayliner

Nuevos barcos en el Valencia Boat ShowAquest fabricant fa una aposta segura, exposant dues de les seves embarcacions més representatives: Element 160 i Bowrider 215, amb motors Mercury i MerCruiser respectivament. El model Element 160 simplifica la navegació gràcies a la integració del quadre de comandaments i la cabina que permet una visió de tot el Horizone sense obstacles.

En breu veurem més sobre aquest esdeveniment, un dels més importants en el món de la nàutica a nivell espanyol.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *